Labrīt, labdien, labvakar mans cienījamais lasītāj.
Pēc nosaukuma jau var spriest, ka briezt un aug idejas par drulles augšamcelšanos uz nonsteam serveri, weba atjaunošanu, tautas piesaisti un visādi citādi uz serveri, kuru mēs vēlamies padarīt par Tavām CS (counter-strike 1.6) mājām.
Tātad idejas mums ir, plāni kā mūra mājas, atliek tik darīt.
Pēc aktīvām sarunām skype (tie kas nebija, žēl - paši vainīgi) esam nonākuši pie rezumē, ka mums ir jāatrod serveris uz kā hostēties (pašlaik domājam par virtuālo serveri), jo V dēļ iespējamajām problēmām vairs nedrīkst turēt cs nonsteam serveri. Viss jau būtu forši, bēt tam, kā mēs zinām, ir nepieciešama naudiņa (LVL, EIRO, Dolāri). Nonācām arī pie tā, ka JurixXx`am vai man nav vēlmes maksāt par to divatā lai tik jums būtu kur paspēlēties. Tā kā mums ir ciešs komūns es ceru uz servera hostēšanas maksas finansiālu atbalstu! Jo pa visiem kopā tas nebūs nedz grūti, nedz dārgi. Kopā esam spēks un visiem kopā būs patīkamas CS mājas kur spēlēt un iešaut draugam/kaimiņam/radiniekam galvā, nevis stulbam ārzemniekam, kas nemāk pat m4a1 nopirkt.
Tā kā viss nenotiek tagad un uzreiz visiem ir apdomāties un nebūtu slikti ja arī šeit tepat zemāk ierakstītos kas ir gatavi ziedot cs.drulle.lv attīstībai kādu latiņu no savas šņabja naudiņas.
Ak jā. Gandrīz aizmirsu. Protams uzreiz visi gribēs zināt, kas tad viņiem par to būs? (Nu tip` par to, ka ziedo)
Atbilde: Respekts no visas drulles.lv komūnas. Kādā tusā alus no manis vai JurixXx. Un pats svarīgākais - apziņa, ka palīdzi savai izklaidei attīstīties. Pašam būs interesantāk. Protams arī jaunajā webā nepaliksi bešā un pie Tava profila tiks pielikta attiecīga ikoniņa un/vai uzraksts par to, ka esi vecis ar naudu un esi noziedojis serverim! Arī krāniņa izmērs +3cm būs (Lasi: es meloju!)
Kā Tu vari zināt, ka mēs naudu nenodzersim? Protams mēs to nodzersim... Nē ej kāst, mēs par to maksāsim tikai un vienīgi servera un cs.drulle.lv vajadzībām. Kas notiks, ja nauda paliks pāri? Atliksim uz nākošo mēnesi! Jo nejau katru mēnesi savāksim tik cik vajag!
Ko vēl es jums varu pateikt? Ak to, ja kādam ir kādas vēlmes un/vai idejas serverim/webam tad tās labprāt arī uzklausīšu. Bet to gan laikam citā topicā, ko arī šas uzcepšu...
Ak jā tas ir šeit: http://cs.drulle.lv/forums/viewtopic.php?pid=91877
Veiksmīgu rītu/dienu/vakaru un es ceru arī uz kādu atsaucību, jo tomēr šeit ir komūns, nevis 6 ārzemnieki un 1 google bots! ![]()
Ziedotāji:
Cl1ent - 10 Eiro
Vana (laikam) - 1Ls
=LG= - 5Ls
Pa!n - 15Ls
JurixXx - 20 Eiro
Haiduk - 7GBP (7.66 Eiro)

Pašlaik nav šeit
Labas dienas , kaa jau daudzi zin es esmu are mieru piedaliities schajaas aktivitaatees
Pascham jau arii patiik pabojaat kaadam gariigo
ES PARR!
Pašlaik nav šeit
Esmu protams par. Nezinu kā būs ar to ziedošanu, bet ja būs iespēja to darīšu. Pašreiz ir salīdzinoši slikti ar naudām. Vienīgais veids kāvaru noziedot ir caur SMS (Pieslēgumam parasti paliek pāri kādi lieki lati)
Pašlaik nav šeit
Nekur neredzu vajadzigo summu servera uztureshanai vai kaut kadus aptuvenus skaitlus cik tad liela summa ir jasaziedo lai sabiidiitu sho projektu uz pusgadu kaa minimums. Protams esmu ar visaam 4 par. Bet paziistot un izproto doto finansialo stavokli gribu redzeet summu jo reaali uzreiz sapratiishu vai te kaut kas spiid vai nee.
Pašlaik nav šeit
bachi^mp3 rakstīja:
Nekur neredzu vajadzigo summu servera uztureshanai vai kaut kadus aptuvenus skaitlus cik tad liela summa ir jasaziedo lai sabiidiitu sho projektu uz pusgadu kaa minimums. Protams esmu ar visaam 4 par. Bet paziistot un izproto doto finansialo stavokli gribu redzeet summu jo reaali uzreiz sapratiishu vai te kaut kas spiid vai nee.
Jāatdzīst, ka šis jautājums tika šeit uzdots, lai redzētu cik daudz cilvēki vispār ir gatavi nopietni palīdzēt, nevis tukši iekapāt šņabi... Ar dažiem parunājāmies skype, un gribējās paskatīties ko tad teiks citi!.
Tātad servera izsmaksas ir pavisam minimālas. Pašlaik uzsākot atgriešanās ceļu, mums priekš viena servera (war3FT+savexp+ ar weblapu cena ir 10Ls mēnesī. Hostēsimies pie chill.lv pašlaik. Un tālāk nākotnē redzēsim kas ko kā notiksies. Protams 10Ls nav liela nauda, bet patīkamāk protams ir, kad ir cilvēki kuriem tiešām ir vēlme palīdzēt, nevis tikai tukši runāt, ka viss ir slikti!
Tikai žēl, ka šo cilvēku pulciņš ir mazāks, nekā es biju plānojis...

Pašlaik nav šeit
Labi neņaudi visu laiku....
10LS mēnesī jau nu nav tā summa kuru nevar savākties ![]()
Karoče kur jāsūta nauda... kordinātes pLEase! ![]()
Pašlaik nav šeit
Varu iemest kadu latu, tikai laikam vienigais veids kaa varetu kaut ko ieziedot ir caur Paypal.

Pašlaik nav šeit
Tiem kam ir vēlme ieskaitīt man naudiņu alum (joks) tād:
Konts Swedbankā
Vārds, uzvārds: Jānis Karlsons
Personas kods: 150888-12056
Konts: LV52HABA0551008306161
Uz PayPal arī var nosūtīt. Meils: skelter@inbox.lv

Pašlaik nav šeit
SkeLTeR rakstīja:
Tiem kam ir vēlme ieskaitīt man naudiņu alum (joks) tād:
Konts Swedbankā
Vārds, uzvārds: Jānis Karlsons
Personas kods: 150888-12056
Konts: LV52HABA0551008306161
Uz PayPal arī var nosūtīt. Meils: skelter@inbox.lv
Ok, šitais der... šodien pēc darba ielikšu naudiņu... ![]()
Bet vēlētos par to saņemt sekojošo! --->>>
Lūdzu parādi kurš (varbūt pat cik) ir ziedojis... jo gribās zināt, kuri tad ir tie kas palīdz mums dzīvot! ![]()
Pašlaik nav šeit
Pashlaik man kontā ir -20 ls. Nevareeshu paliidzeet. Tikai caur sms.
Pašlaik nav šeit
[*DIGITALS*]=LG= rakstīja:
Bet vēlētos par to saņemt sekojošo! --->>>
Lūdzu parādi kurš (varbūt pat cik) ir ziedojis... jo gribās zināt, kuri tad ir tie kas palīdz mums dzīvot!
Būs!

Pašlaik nav šeit