Atradu :>, kādus pačus vajag?
Pēdējais laboja Ultegra (2010-02-18 01:34:15)
Pašlaik nav šeit
Kā kādus pačus ?
Lai spēlētu citos serveros vajag 47Protocol vai 48Protocol....
Bet lai spēlētu cs.drulle.lv vajadzīgs STEAM!
Pašlaik nav šeit
Okeeey...
Neesmu kaadus gadus speeleejis bet tagad veelos atsaakt, bet nezinu, ko kur jaakachaa. Tad kad es speeleeju bija kkaads v21 patch.
Tad kas man iisti ir vajadziigs lai speeleetu?
Pašlaik nav šeit
Ultegra rakstīja:
Okeeey...
Neesmu kaadus gadus speeleejis bet tagad veelos atsaakt, bet nezinu, ko kur jaakachaa. Tad kad es speeleeju bija kkaads v21 patch.
Tad kas man iisti ir vajadziigs lai speeleetu?
Patchu vari likt kādu vien vēlies. Tas ietekmēs tikai Tavu spēles gaitu. Es uz nonsteam arī spēlēju uz v21 patcha
Bet man liekas, ka p48 vispār patchu nevajag. Aizej prosta no kso.lv nokačā CS, uzinstilē un spēlē līdz vēmienam! ![]()

Pašlaik nav šeit
Bet spēlēšana tieši drullē kļuvusi par maksas privilēģiju?
Pašlaik nav šeit
Ultegra rakstīja:
Bet spēlēšana tieši drullē kļuvusi par maksas privilēģiju?
Lai spélétu cs.drulle.lv serveri vajadzígs ir stímots Counter-strike 1.6! - Bet nebédájies dríz viss bús ,jo cs.drulle.lv bús jauns projekts tas pats war3 tikai ar dažādiem citiem pluginiem un vebs arī būs cits drīz drīz nesatraucies
tad tur varēs spēlēt gan ar 47P gan ar 48P
Vairāk info šeit -> SPIED CIK SPĒKA
Un Counter-Strike 1.6 var nokāčāt šeit:
- Out*** - CS 1.6 + Patch v21
- Fi**ba** - CS 1.6
- W** - CS 1.6+48P
- K** - 48 CS 1.6 48Protocol
- Ba**Ga*** - Non-Steam Protocol 48 Patch
- Ba**Ga*** - CS 1.6 Patch v21
Gl šaušanā
![]()
EDIT by LG
Pēdējais laboja Lasens (2010-02-18 20:20:16)
Pašlaik nav šeit
Nu es pienemu ka ari bez reklamam vareja iztikt. Un drullei drizmuma jabut back normala stavokli, tikai zem cita nosaukuma, taa ka cieties un viss bus ok.

Pašlaik nav šeit
Pašlaik nav šeit
Cl1ent rakstīja:
Nu es pienemu ka ari bez reklamam vareja iztikt. Un drullei drizmuma jabut back normala stavokli, tikai zem cita nosaukuma, taa ka cieties un viss bus ok.
ok ok piedod....
Pašlaik nav šeit